L-ACOUSTICS 12XT

Akár kis rendezvényt szeretnénk vagy nagyot a legfontosabb, hogy gondoskodjunk a megfelelő hangtechnikáról, hiszen nem elég, ha csak szól valami, a zenét élveznünk kell! És ez ma már nem csak a "white-fülü" fanatikusok kiváltsága lehet. Hangminősége megegyezik egy komoly zenei koncert hangzásával. Hangereje megfelel egy discohoz, vagy egy rockkoncerthez is.

L-ACOUSTICS 5XT

Diszkrét megjelenésű, nagy hangnyomású "mini" hangfal. Ha a hangzáson kívül fontos az elegáns megjelenés, ideális megoldás a legkisebb L-Acoustics hangrendszer. Mérete miatt, könnyen el lehet rejteni a hallgatóság szeme elöl, mégis tökéletes hangzást biztosít a résztvevők számára, így a képeken nem “csúfoskodnak" a nagy fekete hangfalak. Az 5XT széleskörűen használható, akár dj, akár egyéb hangosítási célokra.


L-ACOUSTICS KIVA

Amennyiben nagy területet, vagy nagy távolságot szeretnénk, "egyenletes" hangerővel, hangosítani, a megfelelő megoldás a KIVA rendszer. Ez a rendszer képes arra, hogy a színpad előtt is ugyanolyan hangos, mint a távolabbi területeken. Így nem kell halláskárosodást szenvedni az elől ülöknek azért hogy a hátsó vendégek is jól hallják. Hatótávolság akár 150m. Több egység összekapcsolásával koncertek hangosítására is alkalmas.


MARTIN AUDIO

Prémium kategóriás nagy hangnyomású hangrendszer erőteljes hangzással. Tökéletes hangosítórendszer nagyobb volumenű dj rendezvényekre. 

TREVIS AUDIO

Prémium kategóriás extra könnyű aktív hangdoboz mobil vagy installációs felhasználásokhoz. Az aktív mélyládával kiegészítve igazán kiváló hangzásvilágot kapunk. 


QSC

QSC aktív hangosítás a kompakt kis "méregzsák". Könnyű szállítás, egyszerű beüzemelés. Méreteihez képest, meglepő dinamika széleskörű alkalmazhatóság jellemzi.

KEVERŐPULTOK

Analóg és digitális keverők az esemény megfelelő kiszolgálása érdekében. 


- Allen & Heath ZED analóg zenekari keverő

- Allen & Heath QU-16 digitális zenekari keverő MIKROFONOK

Vezetékes és vezeték nélküli mikrofonok széles választéka. Kézibeszélő, csíptetős vagy fejmikrofonos változatban.


- Shure Beta 58 URH és vezetékes változatban is.

- Sennheiser URH

- Audio Technica URH és vezetékes hangszermikrofonok